Elke dag, net iets meer!

Een paar extra handen

Onze hulp bij huishouden

Het kan gebeuren dat u op een bepaald moment niet in staat bent een deel of het hele huishouden te verzorgen. Een beetje hulp in het huishouden is dan erg fijn. Mens & Zorg Thuiszorg zorgt voor een vakbekwame huishoudelijke medewerker die het werk een stuk lichter voor u maakt.  

Betrouwbare hulp

Het huishouden uit handen geven, dat doet u niet zomaar. Onze huishoudelijke medewerkers zijn betrouwbaar en gaan met zorg en vertrouwen om met uw eigendommen; belangrijke voorwaarden die u aan uw zorgverlener moet stellen.

Van kleine taken tot het hele huishouden

Soms ontstaat de noodzaak om kleine huishoudelijke taken uit handen te geven. Het wekelijks stofzuigen kan dan al afdoende hulp zijn. Onze huishoudelijke medewerker helpt u hier graag bij. In andere gevallen bent u niet meer in staat om het overgrote deel van het huishouden te verzorgen en hebt u hulp nodig bij onder andere het schoonmaken van uw huis, het wassen van uw kleding en linnengoed en het verschonen van uw bed. Ook deze omvangrijke klussen neemt onze medewerker u graag uit handen!

 

Heeft u persoonlijke verzorging nodig? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar: mobiel nr +597 425 975 of naar ons kantoor nr +597 899 0121